Hej vackra du, så fint att du är här.

Jag är Julia, hjärtat bakom aluna yoga.

Jag är så glad att välkomna dig hit och önskar att det jag gör genom Aluna Yoga ska kunna hjälpa dig på din speciella väg av växande.

Jag har en mångårig bakgrund inom yoga som namnet avslöjar, och är utbildad lärare inom Samayoga (200h), Embodied Yin (50h), Wombyoga, Myofascial Release Yin Yoga (50h). Jag har studerat läran om icke dualitet, Advaita vedanda, med traditionella lärare sedan 2018 och fortsätter kontinuerligt. Denna läran är grunden i allt jag delar med mig av, en grundläggande förståelse av livet och en själv.

Aluna Yoga är dock så mycket mer än det många av oss tänker är yoga – en praktik för kroppen. För mig är det viktiga vår kontakt med kroppen och vårt inre, vår upplevelse och ständiga utforskande av oss själva.

Sedan 2017 har jag arbetat med och fördjupat mig inom kvinnohälsa och medvetenheten för det cykliska varande som speciellt vi som kvinnor lever i, med förståelse för menscykelns och månens olika faser. Jag har i många år hållt space för kvinnor på olika sätt, i form av kvinnocirklar, kurser och retreats. En plats att mötas ur hjärtat, fritt från dömande, en spegling av det inre genom en annan. Jag arbetar också med Be Woman Project, och är en av lärarna i deras utbildning till kvinnocirkelsfacilitator (Heroine’s Journey). 

Min stora kärlek till naturen har resulterat i ett livslångt mötande och utforskande med vår moder jord, och jag är bland annat utbildad jordningsguide.